Objavljen javni poziv za prijavu projekta Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske

 

Povezivanje s Hrvatima u Bosni i Hercegovini, potpora njihovu povratku i ostanku te očuvanje njihove pune jednakopravnosti jedan je od interesa Republike Hrvatske. S ciljem  nastavljanja  pružanja potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavljuje Javni natječaj za financiranje obrazovnih, znanstvenih, kulturnih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2023. godinu.

Rok za podnošenje prijava u elektroničkom i papirnatom obliku je 30 dana od dana objave Javnog natječaja na mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i traje zaključno do 17. svibnja 2023. godine.Detaljne informacije o uvjetima javnog poziva mogu se pronaći na internetskoj stranici Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske na slijedećoj poveznici:

 

https://hrvatiizvanrh.gov.hr/javni-natjecaj-za-financiranje-obrazovnih-znanstvenih-kulturnih-zdravstvenih-poljoprivrednih-i-ostalih-programa-i-projekata-od-interesa-za-hrvatski-narod-u-bosni-i-hercegovini-za-2023-godinu-6274/6274