Načelnik Andrija Šimunović na radnom sastanku s dr. Draganom Čovićem

25.siječnja 2018.godine predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović sa stranačkim izaslanstvom u Žepču je održao sastanak s gradonačelnicima i načelnicima HDZ-a BiH kojem je nazočio i načelnik Andrija Šimunović.

Sastanci su već tradicionalnog karaktera i na njima se razgovara o aktualnim temama lokalnih zajednica sa cijelog područja BiH. Načelnik općine Žepče Mato Zovko kao domaćin sastanka ukratko je opisao trenutnu situaciju općine Žepče, nakon čega su svi gradonačelnici i načelnici iznijeli stanje u gradovima i općinama iz kojih dolaze.

Na sastanku se razgovaralo i o drugim aktualnim temama lokalnih zajednica, kako pomoći općinskim, gradskim, županijskim vlastima, ali i kako riješiti određene probleme lokalnih zajednica u suradnji s višim razinama.

Dr. Dragan Čović pozdravio je sve okupljene i zahvalio domaćinu na organizaciji sastanka te rekao kako komunikacija lokalne razine s višim razinama mora biti svakodnevna. Svi mogući problemi i zastoji moraju se otkloniti u najmanjem roku.

Naglašena je važnost razvoja lokalnih sredina i unaprijeđenja života kroz ekonomske, gospodarske, infrastrukturne i sve druge projekte. Također, iskazani su i prioriteti i potrebe za svaku lokalnu zajednicu pojedinačno, a nazočni su pozvani na više aktivnosti kako bi se realiziralo što više ideja i projekata koji su od strateške važnosti za  stanovnike njihovih lokalnih zajednica.

Odgovori