Predstavnici županijskog odbora HDZ-a BiH i ministri u Vladi HNŽ-a posjetili Općinu Ravno

U utorak, 12.12.2017.godine, predstavnici županijskog odbora HDZ-a BiH i ministri u Vladi HNŽ-a posjetili su Općinu Ravno i tom prilikom održali sastanak s predstavnicima općinskog odbora HDZ-a BiH.

Sastanku su nazočili: predsjednik županijskog odbora HDZ-a BiH Ljubo Bešlić, tajnica županijskog odbora HDZ-a BiH Ana Leženić, zamjenik predsjedatelja Skupštine HNŽ-a Tomislav Martinović, ministar prometa i veza HNŽ-a Stjepan Krasić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-a Donko Jović te načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović i predsjedništvo općinskog odbora HDZ-a BiH na čelu s predsjednicom, Stanom Burić.

Predstavnici općinskog odbora HDZ-a BiH upoznali su nazočne s trenutnim stanjem u općini te projektima i aktivnostima koji su važni  za stanovnike ove općine, a predstavnici županijskog odbora HDZ-a BiH  i ministri su iskazali interes za nastavak ulaganja u poboljšanje stanja  komunalne  infrastrukture, s naglaskom na vodoopskrbu i putnu infrastrukturu. Također, obećali su  i aktivno zalaganje za stvaranje što boljih preduvjeta za intenzivanje poljoprivredne proizvodnje na ovom području.

Općinski predstavnici su naglasili da je ovo mala općina sa skromnim budžetom i da  nije u mogućnosti sama financirati ovako značajne infrastrukturne projekte pa je  pomoć s viših nivoa vlasti, posebno županijskog  jako značajna. Dodali su i  da je  Vlada HNŽ-a i dosad  pomagala općinskoj upravi u realizaciji ovakvih i sličnih  projekata te se nadaju  dobroj suradnji i u budućnosti.

The gallery was not found!

Odgovori