U Dubrovniku predstavljena Neispričana priča-turistička monografija Općine Ravno

U utorak 25.rujna je u Dvorani Ivana Pavla II u Dubrovniku  predstavljena knjiga „Neispričana priča – turistička monografija Općine Ravno” čiji su autori Domagoj Vidović, Stanislav Vukorep i Vesna Slobođan, a nakladnik Općina Ravno.

Riječ je o monografiji koja na 248 stranica riječju i fotografijom te do sada nepoznatim detaljima o ovom prostoru dočarava prostor Općine Ravno te sve turističke zanimljivosti, povijesne činjenice i ostale zanimljivosti koje postoje na području općine i koje mogu postati dio turističke ponude u dubrovačkom zaleđu.

 Autori monografije Domagoj Vidović, Stanislav Vukorep i Vesna Slobođan su na jednom su mjestu objedinili svu kulturnu, povijesnu, sakralnu i etnološku baštinu  ove hercegovačke općine, koja je u cjelosti smještena u zaleđu općina Konavle, Župa Dubrovačka, Dubrovnik i Dubrovačko primorje.

O ovom zanimljivom izdanju na promociji su govorili prof. Milan Perić, zastupnik u Hrvatskom saboru Željko Raguž te autori Vesna Slobođan i Stanislav Vukorep.

Vrhnuski glazbeni doživljaj omogućili su  članovi klape Subrenum i zbora Libertas, a kroz progam nas je vodio izvrsni Sebastijan Vukosavić.

Odgovori