U OŠ Ravno održane prve „Igre bez granica“

Prve ravanjske „Igre bez granica“ održane su u srijedu 30.05.2018.godine na igralištu – poligonu ispred Osnovne škole Ravno.

Sudjelovalo je ukupno 18 učenika uključujući i PO Ivanica. Uz obilje smijeha, igre i zabave, učenici su se natjecali za zlatnu, srebrenu i brončanu medalju u kategoriji seniora i juniora.

Stručni žiri nastavnika bodovao je vrijeme i motoričke vještine, a glavni moto ovog događaja je druženje, razvijanje zdravog tijela i sportskog duha.

  Djeca su pokazala svoje sposobnosti u nekim od pojedinačnih igara kao što su: „Jaja u kašici“, „Trčanje u vreći“, „Pačji hod“, „Veseli krompir“, „Leteći smoki“, „Nezgodna loptica“ i dr. Od grupnih igara najviše smijeha je donijela igra „Ples s porukom u balonu“ zatim „Glazbeni šešir“, „Vodeni lanac“ i „Pojedi keks na eks“.

Za kraj je upriličena moderna „Ćora baka“ i emotivni oproštaj od naših devetaša uz dodjelu medalja. Organiziran je ručak i osvježenje u prostorijma OŠ Ravno gdje su se svi zajedno počastili i uživali do kasnih poslijepodnevnih sati. Želja nam je što prije ponoviti ovaj hvale vrijedan i zabavan događaj jer ništa nije tako snažno kao iskreni dječji smijeh.

Odgovori