U RAVNOME ODRŽAN SASTANAK IZASLANSTAVA HDZ-a BiH I HDZ-a RH

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH, akademik Dragan Čović i prvi potpredsjednik Vlade RH Tomislav Karamarko, sa svojim stranačkim dužnosnicima, u Ravnome su održali sastanak HDZ-a BiH i HDZ-a Republike Hrvatske.

Na sastanku je posebno istaknut opće poznati hrvatski problem – iseljavanje mladih i kvalificiranih Hrvata pa je zbog toga stavljen naglasak na razvojne projekte turizma, poljopirvrede te prekogranične suradnje i projekte iz EU.

Domaćini, načelnik općine Ravno, Andrja Šimunović i poredsjednica OO HDZ-a BiH Ravno, Stana Burić, su predstavili svojim stranačkim kolegama gospodarsku i političku situaciju u Ravnome ste nalsasili važnost razvojnih projekata za opstanak života na ovim prostorima: turizam, poljoprivreda, cestovna povezanost kako s unutrašnjosti BiH tako i s Republikom Hrvatskom prema Slanome.

Općina Ravno je pozicionirana duž cijeloga duboračkog zaleđa, nadomak moru i Dubrovniku s puno neiskorištenih potencijala poput špilje Vjetrenica, Popova polja i mnogih kulturnopovijesnih spomenika

Na sastanku se također razgovaralo o unapređenju suradnje sviju sestrinskih stranaka i o narednim lokalnim izorima u BiH.

The gallery was not found!

Odgovori