Predsjednik HDZ BiH akademik Dragan Čović s dužnosnicima posjetio Općinu Ravno

Hrvatski član Predsjedništva BiH, predsjednik HDZ BiH i predsjednik HNS s dužnostnicima: Miljanom Glamuzinom – glavna tajnica HDZ-a BiH, Jelkom Miličević – ministrica financija FBiH i članica predsjedništva HDZ-a BIH, Igorom Planinićem – savjetnik hrvatskog člana Predsjedništva BiH, Denisom Lasićem – ministar prometa i veza FBiH,  Ljubom Bešlićem –  predsjednik ŽO HDZ BiH i gradonačelnik grada Mostara, Slađanom Bevandom – ministar unutarnjih poslova HNŽ, Stjepanom Krasićem – ministar prometa i veza u Vladi HNŽ, Donkom Jovićem – ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, Zoranom Galićem  – direktor granične policije BiH i predstavnicima javnih poduzeća je danas boravio u radnom posjetu Općini Ravno.

Prezentaciju stanja na području općine Ravno izložili  su predsjednica OO HDZ-a BiH Ravno Stana Burić, načelnik općine Ravno Andrija Šimunović , direktori javnih poduzeća Nikša Vuletić i Miho Skaramuca te Anita Bukvić Previšić – predstavnica Doma za stare i nemoćne Ravno.

Na sastanku je razgovarano o aktualnim projektima, gospodarskoj i političkoj sitaciji, razvoju turizma, poljoprivredne proizvodnje, prometnog povezivanja te prekogranične suradnje.

Cilj sastanka, kako je istaknuto, bio je upoznati se s funkcioniranjem ove lokalne zajednice, domaćim problemima koje općinske vlasti imaju i rješavaju, te pronaći rješenja za one probleme za koje je potrebno uključiti i više razine vlast.

Govoreći o predstojećim izborima, predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović je kazao kako i ovim sastankom želi steći potpunu sliku situacije na terenu.

Predsjednik Čović na sastanku je govorio o aktualnoj političkoj situaciji, naglasio je stajališta HDZ-a BiH, a to su civilizirana politika i europski put. Ključno je da na svim razinama vlasti budu legitimni predstavnici hrvatskog naroda, zaključio je dr. Čović.

Također, na sastanku su dotaknute sve životno bitne teme i aktivnosti unutar stranke gdje je naglašeno što je potrebno vidno poboljšati u izbornoj 2018. godini. Komunikacija svih razina vlasti, od lokalne, preko županijske i federalne do državne razine u realizaciji projekata ne smije izostati, naglašeno je.

Odgovori